Om oss

Adventure Gavle är ett socialt företag som drivs utan vinstintresse. Alla vinster återinvesteras i våra verksamheter. Vi är organiserade som en ideell och ekonomisk förening som tror på människors förmåga och vilja. Det är vår övertygelse att alla har en önskan om att vara delaktig i samhället efter förmåga.

 

Vi riktar oss till dig som av olika orsaker har hamnat utanför arbetsmarknaden. Vi erbjuder arbetsträning och meningsfylld sysselsättning anpassat efter dina mål och förutsättningar. Bland annat har vi ett samarbete med Arbetsförmedlingen för långtidsarbetslösa och dig som har varit sjukskriven under en lång tid.

 

Vårt mål med vår verksamhet är att skapa förutsättningar för dig som deltagare att utveckla din kompetens och nå självförsörjning. Vi har olika alternativ för att uppnå dessa mål. Dels har vi arbete i butik där alla får vara delaktiga i beslutandeprocessen och kan lära sig om återbruk. Dels erbjuder vi stöd och vägledning för de som önskar starta eget företag. Stödet innebär att du får hjälp att gå från idé till färdigt företag.

 

Ditt deltagande är anpassat utifrån dina behov och omständigheter. Vi hjälper dig att hitta den balans som krävs för att du ska kunna jobba utifrån din egen bästa förmåga. Målet är ditt 100% baserat på dina förutsättningar.

 

Du kan läsa mer om social företagande på Sofisam

Om oss